TRAINING

Maatwerk, incompany, training on the job, individueel of in een groep, samen  bespreken we welke vorm het beste bij jouw opleidingsvraag past.

Bonst.nl verzorgt trainingen op het gebied van communicatie. Hierbij worden de persoonlijke DISC analyses als basis gebruikt voor de training communicatie en samenwerking.

Boeien en binden van jouw personeel, door medewerkers op te leiden als goede begeleiders met de praktijkopleiders training. Bonst.nl verzorgt zowel een basistraining van 2 dagen als een opfristraining van 1 dag.

Bonst.nl verzorgt workshops over ongewenst gedrag en trainingen voor opzetten en invoeren van  sociaal veiligheisbeleid (safeguarding) bij bedrijven en organisaties.

DISC

De persoonlijke stijl analyse geeft  inzicht in andere mensen, maar vooral ook in jouw voorkeursstijl in communicatie. In een persoonlijk gesprek worden de uitkomsten uit de DISC besproken. Daarnaast krijg je handvatten om jouw communicatie effectief in te zetten.
Wil je de samenwerking of communicatie in jouw team verbeteren dan is DISC een handig instrument.

ONBOARDING

In deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om nieuw personeel goed te begeleiden, om ze aan boord te houden. Het ontbreken van kennis is een van de meest voorkomende reden om het bedrijf weer te verlaten. Bedrijven hebben vaak gemotiveerde medewerkers die de rol van begeleider op kunnen en willen pakken. Die hun kennis willen delen en overdragen. Om deze begeleiders nog beter toe te rusten kunnen ze de training praktijkopleider volgen bij Bonst.nl. 

Bonst.nl kan ondersteunen bij het maken van een introductie- of inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers. Door een goede introductie en goede begeleiding in te zetten, beschikt een bedrijf over de middelen om personeel te boeien en binden.